Weland Aluminium får stororder i Danmark

2021-02-19

Weland Aluminium har med varumärket Omni Trafikmiljö och tillsammans med återförsäljare, vunnit en upphandling i Danmark. Det gäller gäller leveranser om totalt 808 meter gångtunnlar till en flygplats i Danmark.

Gångtunnlarna kommer att i en första etapp placeras mellan två parkeringsgarage på flygplatsen och sammanbindas med terminalen. De kommer att fungera som väderskydd för de som förflyttar sig mellan dessa byggnader.

- Det har varit en lång väntan och vi är oerhört glada över beskedet att vi äntligen kommer att leverera, säger Jonas Karlsson.

Leverans under 2021 och 2022
Vid provmontaget kunde man visa konstruktionen och hur lättmonterade gångtunnlarna är, vilket är en viktig aspekt då det är mycket yta som ska byggas upp. Väderskydden är uppbyggda enligt ett modulsystem och detta gör att de är enkla att anpassa efter kundernas behov.

- Tillsammans med vår återförsäljare Zenzo i Danmark och med våra egna erfarna montörer, gjordes först ett provmontage som resulterade i att vi inledningsvis sålde ett par sektioner, berättar Jonas Karlsson, säljare på Omni Trafikmiljö.

I Q1 2021 kommer de första 108 meter gångtunnlarna att levereras. De resterande 700 metrarna kommer att levereras under senare delen av 2021 och under första kvartalet 2022.

Gångtunnel


OBSERVERA: Du har inaktiverat Javascript och/eller CSS. För att denna sida skall fungera fullt ut krävs att dessa är aktiverade.
2021-08-09
Nu heter vi Weland Trafikmiljö

För att stärka samhörigheten mellan Weland Aluminiums alla produktsortiment döper vi nu om Omni Trafikmiljö till Weland Trafikmiljö. 


2021-02-19
Weland Aluminium får stororder i Danmark

Weland Aluminium har med varumärket Omni Trafikmiljö och tillsammans med återförsäljare, vunnit en upphandling i Danmark. 


OBSERVERA: Du har inaktiverat Javascript och/eller CSS. För att denna sida skall fungera fullt ut krävs att dessa är aktiverade.
2016-04-29
Hållplatsbrygga Midgård

Förbättra och säkerhetsutforma busshållplatser vid vägrenen med en hållplatsbrygga för vuxna och skolbarn.